Hong Kongs stadsbild.

Vi översätter era texter till och från traditionell kinesiska. Behöver ni en översättning riktat till affärsmarknaden i Hong Kong? Då har vi rätt översättare för just er!

Översättningsbyrå för traditionell kinesiska

De vanligaste förfrågningarna för översättningar gäller oftast förenklad kinesiska. Men som marknadsledande kinesisk översättarbyrå i Sverige kan vi översätta till och från alla dialektala varianter.

Här berättar vi mer om vad som kännetecknar den traditionella kinesiskan.

Kostnadseffektiva översättningar

Den starka position vi har på marknaden idag beror bland annat på:

  • Kinesiska modersmålsöversättare med spetskunskaper inom kundens ämnesområde
  • Hög tillgänglighet
  • Starkt kundfokus
  • Effektiv arbetsstruktur
  • Hållbar It-teknik

Högkvalitativa översättningar till och från traditionell kinesiska

Era textdokument hanteras respektfullt och konfidentiellt. Vill ni skriva ett sekretessavtal ordnar vi självklart det enligt era önskemål. Vi kan översätta mellan traditionell kinesiska och otaliga språk.

Våra översättare är noga utvalda i förhållande till vad texten handlar om. Mer avancerade texter inom exempelvis medicinsk forskning hanteras av någon med erfarenhet och/eller utbildning inom just det området.

Vad kostar översättningen?

Vi informerar gärna om hur rutinerna kring en översättning till eller från traditionell kinesiska fungerar. Det mesta står här på vår webbplats.

För att vi ska kunna svara på hur mycket er översättning kostar måste vi se era textdokument. Ni kan göra på två olika sätt om ni vill begära en offert. Här nedan ser ni de olika alternativen.

Så här begär ni en offert:

  1. Gäller översättningen ett enstaka dokument kan ni använda er av formuläret. Ange de uppgifter som behövs, bifoga relevant textfil och uppge eventuella önskemål
  2. Är det mycket text skickar ni dessa bifogade i ett e-postmeddelande

Vi återkopplar till er så snart någon av våra project managers gjort en analys av underlaget. Känner ni att ni vill veta lite mer och prata med oss först?

Ring till oss på 08-58 09 78 77 så hjälper vi er vidare! Ni förbinder er inte till någonting förrän ni valt att acceptera det erbjudande ni fått.

2017-07-03T06:44:07.8392744Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.