Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Eritreas flaggan

Vi hjälper er med alla typer av översättningar till tigrinja.

Översättningsbyrå tigrinja

För information om auktoriserad översättning vänligen läs här.

Tigrinska även kallat tigrinja, är ett semitiskt språk som talas i norra Etiopien och Eritrea. Man uppskattar att språket talas av ungefär 8 miljoner människor.

Tigrinska är det officiella och största språket i Eritrea. Engelska och arabiska är också officiella språk i Eritrea.

Tigrinska eller tigrinja

Både tigrinska och tigrinja är vedertagna uttryck av språket men i sökresultat verkar tigrinja ha något av ett övertag.

Tigrinja är ett konservativt språk, och det språk som står närmast fornetiopiska ge'ez och har med största sannolikhet utvecklats ur det. Tigrinska skrivs med ge'ez-skriften, ett stavelsebaserat skriftsystem som är över tusen år gammalt, nära besläktat med det hebreiska alfabetet.

Tigrinska översättningar

Lokalisering är någonting som är en av våra styrkor som översättningsbyrå. Med det menas kunskapen om skillnader i ett språk i förhållande till vart det talas. Terminologin inom olika ämnesområden kan skilja sig beroende på i vilket land eller del av landet språket talas. I detta fall kan det vara dialektala skillnader mellan Etiopien och Eritrea.

Tigrinska översättare med bred kompetens

Översättningsbyrån Snabböversättare har tigrinska översättare inom de flesta ämnesområden. De har inte bara målspråket som modersmål utan även en gedigen utbildning. Med insikt i det moderna språkbruk som råder så kan vi garantera en översättning av absolut bästa kvalitet.

Erbjudande om offert

Hör av er så hjälper vi er med er översättning till eller från tigrinja. Begär en offert via formuläret så återkommer vi så fort vi kan med ett prisförslag. Beroende på bland annat ämnesområde, format och repetitioner kan vi ibland lämna rabatt så för bästa möjliga pris ber vi er skicka in er text för analys.

Har ni frågor eller vill ha mer information, så kontakta oss via e-post eller telefon. Våra telefonnummer finns under kontaktfliken. Våra projektledare svarar på era frågor och hjälper er vidare.

2020-01-23T10:45:55.5252245Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.