Karta över södra Sverige.

Våra lokalkontor över hela Sverige erbjuder skräddarsydda och behovsanpassade översättningar till konkurrenskraftiga priser.

Översättningsbyrå för hela Sverige

För information om auktoriserad översättning: Läs här

Översättningsbyrå Snabböversättare hanterar översättning av olika dokumenttyper mellan alla språk. Vi har hjälpt företag och privatpersoner med översättning från ett språk till ett annat med högsta kvalitet i mer än tio års tid.

Oavsett om ni behöver översätta en teknisk manual, ett juridiskt avtal eller ett personbevis har vi en översättare med kompetensen som krävs.

Vi levererar i första hand översättningar via e-post men kan givetvis leverera per post och fax om så önskas. I det fall det handlar om en auktoriserad översättning levererar vi alltid per brev.

Mer om fördelarna med att anlita en professionell översättningsbyrå kan ni läsa här: Varför bör man anlita en översättningsbyrå?

Förmånligt erbjudande

Begär en offert genom formuläret, via e-post eller ring något av våra lokalkontor.

Skickar ni era textfiler via e-post hamnar den automatiskt på det kontor som är geografiskt närmast er. En projektledare analyserar texten och återkommer sedan med ett förmånligt erbjudande som ni får ta ställning till.

Vid en auktoriserad översättning ber vi er vänligen att inte skicka några originaldokument utan kopior på originalen.

Hög kvalitet – snabba leveranser

Väljer ni att godta offerterbjudandet och bekräftar en beställning sätter vi igång med översättningen direkt. Vi levererar alltid inom överenskommen tidsplan och är kända för våra snabba leveranser och höga kvalitet.

För att garantera bästa möjliga resultat har alla våra översättare målspråket som modersmål och jobbar enbart med texter inom sina specialområden. Beställer du exempelvis en översättning från engelska till finska inom juridik kommer uppdraget utföras av en finsk översättare med erfarenhet inom det juridiska området. Kontakta oss för snabba kvalitetssäkrade översättningar till konkurrenskraftiga priser.

Ring oss!

Har ni frågor, vill veta mer eller föredrar en personlig kontakt, är ni varmt välkomna att ringa något av våra kontor i listan här nedan:

Göteborg

08-44 68 58 87

Stockholm

031-799 00 32

Malmö

040-682 06 04

Örebro

019-277 76 00

Karlskrona

0455-37 80 51

Uppsala

018-444 56 00

Västerås

021-372 46 00

Umeå

Sundsvall

060-850 09 00

2017-09-14T13:31:11.8379720Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 55 översättare fick vi 4,8 poäng av 5 möjliga.