Spaniens flagga.

Kontakta oss genom formuläret eller via e-post så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er.

Professionell översättning från svenska till spanska

Genom översättningsbyrån Snabböversättare får ni en professionell översättning från svenska till spanska.

Snabba textöversättningar av högsta kvalitet och mycket prisvärda i förhållande till konkurrenterna är vad vi gjort oss kända för under mer än tio års tid.

Översättning från svenska till spanska åt företag och organisationer

Spanskans betydelse som globalt språk ökar, både affärsmässigt och kulturellt. Man tror att inom de närmaste 20 åren kommer det att finnas fler spansktalande än engelsktalande amerikaner. Som en direkt följd av denna utveckling har Snabböversättare fått allt fler översättningsuppdrag från företag och organisationer som vill verka på denna växande marknad.

Spanska översättare med spanska som modersmål

Översättningsbyrån Snabböversättare anlitar enbart översättare som har spanska som modersmål för att försäkra oss om att er översättning får ett modernt språkbruk med rätt terminologi i förhållande till det ämnesområde översättningen avser. Självklart erbjuder vi både europeisk och latinamerikansk spanska.

Snabb leverans

Våra kunder vill ofta ha sina översättningar relativt snabbt. Beroende på projektets storlek så erbjuder vi olika alternativ: snabb, standard och ej brådskande. Detta ger er möjligheten att välja mellan olika prisnivåer. Självklart levereras din svensk-spanska översättning med samma höga kvalitet oavsett vilken leveranstid du väljer.

Auktoriserade svensk–spanska översättningar

Om ni behöver en auktoriserad spansk översättning tar den oftast längre tid, i synnerhet om den ska certifieras till exempel med en apostillestämpel. Detta kan vara bra att ta i beaktning vid en eventuell offertförfrågan. Har ni frågor angående en auktoriserad översättning så hör av er!

Offerterbjudande

Översättningsbyrån Snabböversättare har god renommé på marknaden och är kända för hög kvalitet, konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser. Begär en kostnadsfri offert av oss för att få veta mer om vad vi kan erbjuda just er. Just nu kostar en vanlig översättning från svenska till spanska hos oss bara SEK 1,69 per ord. Många gånger kan vi även lämna rabatt så tveka inte att skicka in ert dokument till oss för analys.

Begär en offert via formuläret, e-post eller ring oss på 08-58 09 78 77 så hjälper vi er vidare och besvarar alla era frågor.

2016-05-31T15:03:37.7474886Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.