Projektledare.

Vi översätter mellan alla språk inom alla områden. Privatperson eller företag spelar ingen roll, vi hjälper alla!

Översättningsbyrå Sundsvall

Snabböversättare är en kvalificerad översättningsbyrå i Sundsvall som erbjuder våra kunder snabb och professionell översättning till världens alla språk.

Företag och privatpersoner får snabb hjälp med översättningar mellan världens alla språk. Vi utför högkvalitativa översättningar till mycket konkurrenskraftiga priser och hanterar digitala format av alla typer.

Professionella översättningar

Tack vare vårt samarbete med fler än 4 200 översättare kan vi alltid leverera professionella översättningar med kort varsel.

Vi utför översättningar av alla omfattningar och ser alltid till att ert uppdrag utförs av en översättare med kompetens inom det aktuella området.

Alla våra översättare har målspråket som modersmål och lång erfarenhet inom sitt respektive ämne.

  • Behöver ni översätta ett kontrakt till tyska?
    Då utförs arbetet av en översättare med juridisk kompetens
  • Behöver ni översätta en maskinmanual från spanska till ett annat språk?
    Då anlitar vi en översättare som är specialiserad inom teknisk översättning

Behovsanpassad översättning

När ni skickat in era texter till oss, granskar en av våra projektledare materialet och återkommer sedan med en prisvärd offert. Har ni särskilda önskemål är vi alltid lyhörda för att tillmötesgå dessa. Vi behovsanpassar er översättning utifrån de önskemål ni har.

Varje enskilt uppdrag är unikt beroende på kund och land. Vi anpassar alltid projektet efter kundens behov, juridiska omständigheter och lokalisering. Önskar ni exempelvis separata översättningar till brittisk respektive amerikansk engelska kan vi självklart hjälpa er med detta.

Erbjudande

Begär en offert genom formuläret eller mejla era textfiler för en så återkommer vi med ett förmånligt offerterbjudande.

Ni kan alltid skicka eventuella frågor via e-post eller ringa oss på 060-850 09 00 så får ni veta mer om oss och hur vi kan hjälpa er.

2017-08-22T12:08:43.0479383Z

Maria Åkerlind Ryan
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 55 översättare fick vi 4,8 poäng av 5 möjliga.