Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Snabböversättare – översättningsbyrå i Stockholm

Anton

Ring så berättar vi mer om vilka översättningstjänster vi kan erbjuda och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Vårt företag

Genom effektiv projekthantering, högklassig service och en målinriktad insats från professionella översättare tillhör Snabböversättare idag de största och mest framgångsrika språktjänstföretagen i Sverige.

Vi hjälper er med översättningar oavsett ämnesområde. Vår kundkrets omfattar såväl enskilda personer som organisationer och börsnoterade företag av alla storlekar.

Snabbt, prisvärt och hög kvalitet

Snabböversättare är den snabbast växande översättningsbyrån i Stockholm. Vi har över 4 200 specialiserade översättare. Samtliga har målspråket som modersmål och mycket goda kunskaper i källspråket. Vi garanterar översättningar av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser med snabba leveranser. Givetvis hanterar vi alla typer av format.

Specialister inom många ämnesområden

Via vårt virtuella kontor i Stockholm får ni kontakt med våra projektledare. Tillsammans med ett globalt nätverk av specialiserade översättare skräddarsys ert projekt. Den translator som översätter er text, är inte bara certifierad översättare, utan har också den nödvändiga expertis som krävs för att klara det specifika ämnesområdet i er text, vilket ger er högsta möjliga kvalitet.

Vi samarbetar med översättare som har erfarenhet inom områden som: teknik, ekonomi, juridik, medicin, farmaci, marknadsföring och turism, natur och miljö, konst, kultur och musik. Det har hittills inte förekommit något ämnesområde som vi inte kunnat hantera!

Kontakta oss för en offert redan idag

Vill ni veta hur mycket er översättning kommer att kosta? Följ instruktionerna och fyll i formuläret så återkommer en av våra projektledare till er inom kort. Det går även lika bra att skicka in era textfiler per e-post. Vi analyserar textmaterialet, pratar med den översättare vi anser passa bäst för uppdraget och återkommer därefter med ett konkurrenskraftigt offerterbjudande.

Varmt välkomna att ringa om ni vill tala med någon innan ni beställer en översättning. Vi berättar gärna mer om oss som företag, svarar på de eventuella frågor ni har och tillsammans med er tar vi fram den lösning som passar er text bäst.

Postadress:

Stockholm
World Trade Center
Klarabergsviadukten 70
SE-111 24 Stockholm
08-58 09 78 77

2019-09-03T08:56:45.3796238Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.