Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Text på urdu

Översättningar till och från urdu. Begär en offert genom formuläret eller skicka er text via e-post.

Översättningsbyrå för urdu

Vi har rätt översättare för de flesta större främmade språk. Översättningar kan gälla persiska översättningar åt försäkringsbolag eller juridiska dokument som behöver en översättning till punjabi.

I de flesta fall är det viktigt att processen går snabbt. Med vårt massiva nätverk av specialiserade översättare runt om i världen och alltid med målspråket som modersmål kan vi både garantera hög kvalitet och snabb leverans.

Översättningar till marockansk arabiska eller hindi – inga problem, vi har rätt översättare för just ert uppdrag.

Professionella översättningar

För vissa i Sverige ovanliga språk finns det bara några få översättare. Därför finns det bara några få översättningsbyråer som exempelvis erbjuder språkkombinationen urdu–svenska. Vi är en av de som erbjuder det!

Det förekommer att översättaren har flera andra uppdrag och inte har tid att hantera fler översättningar. Det kan också vara så att ni är i behov av en översättning till svenska från ett språk som vi inte erbjuder.

Då har vi en mellanstegslösning. Ni har då möjligheten att översätta texten via ett mellansteg till svenska. Det kan göras via engelska, franska, tyska eller spanska.

Den här lösningen tar lite längre tid än en direktöversättning så tänk på att vara ute i god tid så ni hinner få er översättning till önskat leveransdatum.

2020-01-23T12:00:23.4219695Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.