Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Karta över Slovenien

Snabböversättare utför professionella översättningar till och från slovenska.

Översättningsbyrå för slovenska

Behöver ni en professionell slovensk översättning av en juridisk handling? Innehållsförteckning av en livsmedelsprodukt? Eller kanske en teknisk manual för en maskin?

Snabböversättare har expertisen ni söker! Vi anlitar bara översättare med slovenska som modersmål. Ett annat krav vi ställer är att översättaren måste ha en universitetsutbildning.

Slovenska översättningar av…

mediatexter, manualer, juridiska dokument och olika avtal. Detta är bara några exempel på vad vi kan översätta åt er.

Den slovenske översättaren har inte bara expertis inom olika områden utan även någon typ av yrkeserfarenhet från det aktuella affärsområdet. Den insikten innebär också en förhöjd kvalitet och detta gör oss unika som översättningstjänst.

Nätverk och lokalisering i Slovenien

Man skulle kunna tro att det inte finns något som kan höja kvaliteten ytterligare på er översättning, men det gör det. Översättarna har stor lokalkännedom och kan lokalisering.

När man pratar om lokalisering i sammahanget översättningar menar man – lokal anpassning av text i förhållande till regionen dit översättningen riktas.

Vi har tusentals översättare i vårt nätverk. Några av dessa finns i olika delar av Slovenien. Att veta språkliga skillnader i olika delar av ett land kan vara till stor fördel i en översättning. Det heter nödvändigtvis inte samma sak i de norra delarna som i de södra.

Konkurrenskraftiga priser och toppkvalitet

Privatperson eller företag spelar ingen roll. Enklare eller mer komplexa texter har inte heller någon betydelse. På marknaden är vi kända för tre saker – hög kvalitet, konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser.

Specificerad offert

Begär en specificerad offert för en översättning till slovenska. Fyll i formuläret eller skicka era textdokument till oss per e-post så hjälper vi er vidare!

Vi vill att ni som kund ska känna er trygga. Den tryggheten får ni i den projektledare som tar hand om ert uppdrag. Ni har kontakt med en och samma person under hela projektet som ni alltid kan vända er till om ni behöver fråga om något.

Kontakta oss redan idag!

2020-01-23T10:37:28.1734944Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.