Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Slovakiskt bergslandskap.

Vi utför professionella översättningar till och från slovakiska. Vi översätter alla typer av dokument och inom alla områden.

Slovakisk översättningsbyrå

Snabböversättare sköter era översättningar till och från slovakiska. Oavsett affärs- eller ämnesområde och oberoende av storlek på text så hjälper vi er.

Slovakiska översättningar av marknadsföringstexter, bruksanvisningar och pressreleaser är bara några exempel på vilken typ av texter vi kan hantera.

Slovakiska översättare

Våra översättare är välutbildade och har specialiserat sig på exempelvis tekniska översättningar. De ofta erfarenhet från den tekniska industrin och kan därför förstå materialet vid komplicerade beskrivningar av anläggningar och maskiner.

Lokalkännedom

Eftersom våra översättare har en kvalificerad utbildning säkerställer det en hög kvalitet på översättningarna. Men vi har många styrkor i våra översättare. De är inte bara välutbildade och specialiserade inom olika områden, de kan lokalisering också.

Med lokalisering kan innebära olika variationer av ett och samma språk. Variationerna kan vara dialektala skillnader, fonetik eller avvikande språkkulturella influenser.

Effektiva översättare i Slovakien

De flesta translatorer jobbar även kvällar och helger vilket garanterar en snabb leverans av er produkt. Med hög kvalitet och korta leveranstider är vi konkurrenskraftiga på marknaden idag.

Kontakt och offert

Begär en offert utan att binda er till något avtal! Fyll i formuläret eller skicka era textdokument per e-post så återkopplar vi snarast möjligt med en specifikation.

Vi påbörjar aldrig ett uppdrag innan ni gett ert godkännande och fakturerar aldrig förens uppdraget är fullföljt och ni är nöjda.

Funderar ni över något eller vill ha en personlig kontakt initialt? Ring oss! Våra telefonnummer finns under kontaktfliken.

2020-01-23T10:36:07.0393818Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.