Rotterdam sett från vattnet.

Vi utför professionella översättningar av högsta kvalitet till rimliga priser. Kontakta oss på 08-44 68 58 87 så berättar vi mer!

Översättningsservice i Rotterdam

Översättningsbyrån Snabböversättare har haft stor framgång inom översättningsbranschen sedan huvudkontoret öppnades i Almere år 2001.

Vi översätter alla typer av dokument till privatpersoner, små som stora företag, organisationer och myndigheter.

Nederländsk översättningsbyrå

Våra project managers vid kontoret i Rotterdam finns tillgängliga för er under hela översättningsprocessen. De skräddarsyr projektet efter era önskemål och har ett nära samarbete med den översättare som hanterar era texter.

Med målspråket som modersmål och spetskompetens inom det för översättningen aktuella ämnesområdet, garanterar översättaren en kvalitetssäkrad översättning. Vi samarbetar med välutbildade översättare över hela världen och väljer översättare utifrån uppdragens olika karaktär.

Juridisk och teknisk terminologi

Vi är unika som översättningsbyrå i den bemärkelsen att vi erbjuder spetskompetens inom de flesta marknasområden. Vi har såväl juridiska som tekniska översättare.

Oavsett vilket målspråk ert uppdrag gäller så har översättaren alltid det som modersmål. Med översättare bosatta i det aktuella landet får ni ytterligare garanti på en högkvalitativ produkt.

Offertbegäran

Begär en offert och ta reda på kostnaden för er översättning. Det gör ni enkelt genom att fylla i formuläret eller genom att skicka era textfiler via e-post.

Vi återkommer med ett konkurrenskraftigt erbjudande så snart vi analyserat materialet och pratat med översättaren. Ni betalar ingenting förrän ni aktivt tackat ja till det erbjudande ni fått och beställer en översättning av oss så ni har ingenting att förlora på att begära en offert men allt att vinna!

2016-12-20T10:27:55.0192042Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo