Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Pakistans flagga.

Vi översätter era textdokument till och från Punjabi Maila era texter så återkommer vi med ett offerterbjudande.

Översättningsbyrå för punjabi

Punjabi talas i den indiska delstaten Punjab och den pakistanska provinsen Punjab. Det finns uppskattningsvis fyrtio miljoner människor som har språket som modersmål.

Snabböversättare erbjuder kvalitetsöversättningar till och från punjabi. Vi samarbetar med välutbildade översättare som har lång erfarenhet av översättningar inom olika ämnesområden.

Pakistan och Indien

Trots att punjabi är Pakistans största språk är det inte officiellt språk i landet. Det innebär att andra språk måste användas i alla officiella sammanhang.

Punjabi är sikhernas liturgiska (religiöst ceremoniella) språk och det språk som används i musikformen Bhangra. Flera olika alfabet används för punjabi:

Många av de moderna orden i punjabi är lånord från engelska, urdu och hindi. Är ni i behov av affärsöversättningar till eller från punjabi i Indien kan ni läsa mer här: Att göra affärer i Indien .

Översättning till punjabi

Indiens flagga

Kontakta oss för prisvärda översättningar till och från Punjabi. Ring 08-58 09 78 77 så hjälper vi er vidare!

Med flera olika alfabet och olika språkkulturer behövs också en fördjupad språkkunskap. Våra översättare har spetskompetens både i språk och ämnesområde. Våra kunder består av såväl enskilda personer som företag, myndigheter och organisationer.

Snabböversättare lokalanpassar era översättningar efter geografiskt område, ämnesområde, målgrupp och språkvariant. Få andra översättningstjänster kan erbjuda så hög kvalitet till våra låga priser och snabba leveranser.

Offertförfrågan

Välkomna att ringa oss på 08-58 09 78 77 om ni har frågor eller vill ha mer information om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Maila sedan in materialet så gör en av våra projektledare en analys och återkommer med offert.

2020-01-23T10:24:39.4826330Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.