Brasiliens flagga.

Begär en offert för era översättningar till eller från brasiliansk portugisiska via formuläret eller skicka er text per e-post så hjälper vi er!

Översättningsbyrå för portugisiska i Brasilien

Vi erbjuder översättningar till och från brasiliansk portugisiska inom alla marknadsområden.

Översättarbyrån Snabböversättare har lokalkännedomen som krävs för en inriktad översättning av den här typen.

Brasiliansk- portugisiska översättare

Översättarna har alltid brasiliansk portugisiska som modersmål. Boende i Brasilien har översättarna språkkulturell kunskap vilket effektiviserar förloppet.

Vid översättningar inom medicin eller juridik anlitar vi bara personer med erfarenhet av de olika branscherna. Ni får därmed korrekta terminologiska begrepp inom det aktuella området.

Översättare i Brasilien

Vi är kända för kvalitetsstarka översättningar med snabba leveranser. Våra priser är dessutom konkurrenskraftigt låga. Vi kan hålla vår höga kvalitet och våra låga priser tack vare effektiverat, automatiserat och digitaliserat produktionsförlopp.

Förmånligt offerterbjudande

Ni får en specificerad offert via formuläret eller genom att bifoga era filer via e-post. Vi gör en utvärdering av era texter och återkommer med ett erbjudande ni får ta ställning till. Väljer ni att tacka ja till erbjudandet sätter vi igång med översättningen direkt. För översättning från svenska till portugisiska är vårt ordinarie pris SEK 1,69 per ord, och från portugisiska till svenska SEK 2,07.

Kontakt

Vill ni ha mer information om vårt företag och hur vi jobbar? Varmt välkomna att ringa våra projektledare så berättar de mer! Ni hittar alla kontaktuppgifter under kontaktfliken.

2016-06-17T13:31:35.2456208Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 53 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.