Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Brasiliens flagga.

Begär en offert för era översättningar till eller från brasiliansk portugisiska via formuläret eller skicka er text per e-post så hjälper vi er!

Översättningsbyrå för portugisiska i Brasilien

Vi erbjuder översättningar till och från brasiliansk portugisiska inom alla marknadsområden.

Översättarbyrån Snabböversättare har lokalkännedomen som krävs för en inriktad översättning av den här typen.

Brasiliansk- portugisiska översättare

Översättarna har alltid brasiliansk portugisiska som modersmål. Boende i Brasilien har översättarna språkkulturell kunskap vilket effektiviserar förloppet.

Vid översättningar inom medicin eller juridik anlitar vi bara personer med erfarenhet av de olika branscherna. Ni får därmed korrekta terminologiska begrepp inom det aktuella området.

Översättare i Brasilien

Vi är kända för kvalitetsstarka översättningar med snabba leveranser. Våra priser är dessutom konkurrenskraftigt låga. Vi kan hålla vår höga kvalitet och våra låga priser tack vare effektiverat, automatiserat och digitaliserat produktionsförlopp.

Förmånligt offerterbjudande

Ni får en specificerad offert via formuläret eller genom att bifoga era filer via e-post. Vi gör en utvärdering av era texter och återkommer med ett erbjudande ni får ta ställning till. Väljer ni att tacka ja till erbjudandet sätter vi igång med översättningen direkt. För översättning från svenska till portugisiska är vårt ordinarie pris SEK 1,69 per ord, och från portugisiska till svenska SEK 2,07.

Kontakt

Vill ni ha mer information om vårt företag och hur vi jobbar? Varmt välkomna att ringa våra projektledare så berättar de mer! Ni hittar alla kontaktuppgifter under kontaktfliken.

2016-06-17T13:31:35.2456208Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.