Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Polska flaggan.

Er översättningsservice till och från polska. Kvalificerade översättningar av högsta kvalitet och till förmånliga priser.

Polsk översättningsbyrå

Det officiella språket i Polen är polska och är ett västslaviskt språk. Man uppskattar att ungefär 40 miljoner människor är polsktalande världen över. Polska språkminoriteter finns även i Vitryssland, Litauen, Ukraina , Tyskland och USA.

Vi hjälper er gärna med affärsöversättningar till och från polska. För mer information, gå in på sidan:

Polska översättare med lokaliseringkunskap

Som i de flesta andra språk finns det dialektdifferenser även i polska. Att veta skillnaderna mellan olika språkvarianter är viktigt. Det är ofta avgörande i en översättning.

Lika viktigt är att ta hänsyn till andra yttre faktorer som kan påverka er produkt. Det kan vara olika språkkulturer eller terminologiska uttryck. Vi har den kunskapen!

Er polska översättningsbyrå

Våra polska översättare finns över hela världen, alltså inte bara i Polen utan även i minoritetsländerna. Det innebär att vi lokalanpassar er översättning till målgrupp och målland för texten.

Få översättningsbyråer kan erbjuda den lokalkännedom våra översättare har. Det resulterar i en kostnadseffektiv hantering och reducerar omkostnader för oss och översättningskostnad för er.

Prisoffert

Nu vet ni att ni får den ultimata översättningen om ni anlitar oss. Vänta inte! Begär en offert redan idag! Skicka in ert underlag genom att fylla i formuläret.

Beroende på bland annat format, omfång och repetitioner kan vi ibland lämna rabatt så för säkert besked ber vi er skicka in er text för analys. Vi återkommer till er med en skräddarsydd specifikation så fort som möjligt.

Projektledarna finns tillgängliga på vardagar mellan 08:00 och 18:00 för att svara på era frågor. Ni kommer i kontakt med oss på telefonnummer 08-58 09 78 77. Varmt välkomna att ringa!

2020-01-23T08:14:31.1178746Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.