Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Karta över Nederländerna.

Välkomna att maila era texter som ni vill ha översatta, så återkommer vi med ett offerterbjudande så fort som möjligt.

Översättningar till och från nederländska

Vi är en specialiserad översättningsbyrå med en stor databas med många översättare. Vi översätter i stort sett alla språk till nederländska.

Det som gör oss utmärker oss i branschen är vår mycket höga kvalitet i kombination med låga priser och snabba leveranser.

Nederländska översättare med specialinriktningar

Hos oss har alla nederländska översättare sin specifika ämnesinriktning. Tekniska översättare används för tekniska texter och medicinska översättare för medicinska texter.

Vi har expertis inom de flesta ämnesområden och har hittills inte stött på ett ämnesområde vi inte klarat av att hantera. Förutom att vi anlitar specialiserade översättare tar vi också hänsyn till läsarens nationalitet och hur den tänkta läsekretsen ser ut. Att översätta en vanlig text från svenska till nederländska kostar hos oss bara SEK 1,88 per ord.

Flamländsk översättning

Om ni behöver en flamländsk översättning lämnar vi er text till en belgisk översättare. Berätta för oss om det finns särskilda önskemål för er översättning så behovsanpassar vi projektet efter det.

För alla översättningar till nederländska samarbetar vi enbart med erfarna översättare som har nederländska som modersmål och vars andraspråk är källtextens språk.

Kontakta oss

Känner ni er osäkra, har frågor eller vill veta mer? Hör av er så hjälps vi åt att ta fram en anpassad lösning för just er översättning.

Naturligtvis kan ni även skicka era texter eller ställa era frågor via e-post om ni så önskar. För att få en offert så kan ni fylla i formuläret eller maila in er text så återkommer vi så fort vi kan med en specifikation.

2017-07-06T07:10:28.3483692Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.