Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Malaysiska flaggan.

Vi erbjuder kvalificerade översättningar till och från malajiska. Bifoga och skicka era texter i ett mail så återkommer vi med ett prisvärt offerterbjudande.

Översättningsbyrå för malajiska

Malajiska, malajsiska även malaysiska, är det språk som används som modersmål av malajerna i Malaysia. Det är officiellt språk i Malaysia, Brunei och Singapore.

Andra områden är: södra Thailand, Filippinerna, Singapore, centrala östra Sumatra, Riauöarna och delar av Borneos kust.

Standardmalajiska

Språket används också som arbetsspråk i Östtimor. Malajiskan är mycket lik indonesiskan, lokalt känd som Bahasa Indonesia, det officiella språket i Indonesien.

Den officiella standarden för malajiskan, som Indonesien, Malaysia och Brunei har enats om, är den variant som talas i Riauöarna strax söder om Singapore, som länge ansågs som malajiskans födelseort.

Malajsiska översättare

Att ha kunskapen, eller mer korrekt kunskaperna, om ett språks varieteter och dialektala skillnader är ofta avgörande i en översättning. Målgruppen för en översättning är varierande liksom terminologin beroende på ämnesområde.

Översättningsbyrån Snabböversättare har den expertisen som är nödvändig. Vi har malaysiska översättare i olika geografiska områden och i alla tidszoner. Vi levererar kvalitetssäkrade textöversättningar till konkurrenskraftiga priser.

Vi underlättar er affärskommunikation och erbjuder affärsöversättningar till och från malajiska. Ni kan läsa mer om vilka affärsmöjligheter det finns i olika regioner här: Att göra affärer i Malaysia, Att göra affärer i Brunei.

Vad kostar en översättning till malajiska?

För att kunna ge er en så korrekt prisoffert som möjligt måste vi granska det material ni vill ha översatt först. Om ni inte redan har texterna digitalt, skannar ni in dem. Har ni ingen egen skanner brukar det finnas på biblioteken.

Bifoga filerna i ett mail till oss. Kom ihåg att ange eventuella önskemål också så att vi kan beräkna offerten efter era behov. Vi återkopplar direkt efter vi analyserat underlaget.

Kontakt

Vi svarar gärna på de frågor ni har eller berättar mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.
Ring 08-58 09 78 77 och prata med någon av våra project managers redan idag! Hos oss får ni garanterade kvalitetsprodukter till rimliga priser.

2020-01-22T15:10:28.9680038Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.