Litauens flagga.

Professionella översättningar till och från litauiska.

Översättningar till och från litauiska

Litauiska är ett baltiskt språk. Det talas av cirka 4 miljoner människor, varav 3 miljoner i Litauen.

Det anses vara det språk som ligger närmast det ursprungliga indoeuropeiska språket, särskilt i fråga om intonation och accent.

Språkforskning

Litauiskan har inte påverkats av andra språk i så stor utsträckning som andra. Detta gör att språket har stort värde inom språkforskningen.

Det här är ett praktexempel på att utrotningshotade språk, kan återhämta sig.

Litauiska översättare

Snabböversättare erbjuder översättningstjänster av absolut högsta kvalitet med snabba leveranser. Trots hög standard kan vi hålla en låg kostnad och orsaken är framför allt våra välutbildade översättare som ofta jobba kvällar och helger.

Andra faktorer som gör att vi kan hålla så låga priser är:

  • Översättningsminnen
  • Unika programverktyg
  • Effektiviserade arbetsrutiner
  • God kommunikation

Våra översättare finns inom olika områden. Hör av er så skräddarsyr vi er översättning utifrån era önskemål, behov och målgrupp.

Prisoffert

För att ni ska få en så korrekt prisuppgift som möjligt behöver vi granska den text som ska översättas. Bifoga materialet i ett e-postmeddelande så återkommer vi med ett offerterbjudande så forts om möjligt. För översättning från svenska till litauiska debiterar vi normalt SEK 1,88 per ord. Beroende på bland annat format, omfång och repetitioner kan vi ibland lämna rabatt så för säkert besked ber vi er skicka in er text. Vårt standardpris för översättning från engelska till litauiska är SEK 1,50.

Ange gärna i mailet om ni har önskemål eller annan information som kan vara viktig för översättningen. Ring till oss om ni har några frågor. Ni når våra projektledare på telefonnummer 08-44 68 58 87 .

2016-07-08T13:17:50.1652195Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 55 översättare fick vi 4,8 poäng av 5 möjliga.