Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Kvalitetssäkring vid översättningsbyrån Snabböversättare

Vi levererar kvalitetssäkrade översättningar till rimliga priser och med snabba leveranser.

Kvalitetssäkring

Kvalitetssäkring är en viktig och given del i översättningsprocessen. Översättningsbyrån Snabböversättare påbörjar kvalitetssäkringen redan vid urvalet av medarbetare.

Vi väljer våra översättare, projektledare och terminologer med stor noggrannhet.

Modersmålsöversättare

Vi arbetar efter modersmålsprincipen, vilket betyder att vi endast anlitar modersmålsöversättare. De har gedigen utbildning och översätter från källspråket till sitt modersmål.

Varje översättare är specialiserade inom ett eller flera ämnesområden. De besitter mycket hög språklig kompetens men också relevanta fackkunskaper.

Hjälpmedel

Högkvalitativa, adekvata översättningar har högsta prioritet, vilket betyder att översättningar i främmande språk beaktar kulturella konventioner och normer.

Vi arbetar målinriktat med översättningsverktyg och översättningsminnen. Detta för att kvalitetssäkra er fackterminologi och stärka er företagsidentitet.

Har du ytterligare frågor kring kvalitetssäkring?

Vi svarar mer än gärna på de eventuella frågor ni har om kvalitetssäkring. Kontakta oss via e-post eller ring oss på 08-58 09 78 77. Välkomna med era frågor!

2019-11-13T08:18:31.7473100Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.