Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Kurdistans flagga.

Kurdisk översättningsbyrå. Vi översätter till och från kurdiska.

Översättningsbyrå för kurdiska

Kurdiskan är officiellt språk i Kurdistan och Irak men är ett etablerat världsspråk. Språket till hör gruppen iranska språk som talas av ungefär 85 miljoner människor runt om i världen.

I Kurdistan delas språket upp i två huvuddialekter:

De två kurdiska dialekterna har i sin tur underdialekter:

Kurdiska dialektöversättare

Översättarbyrån Snabböversättare garanterar er en kurdisk översättning av absolut bästa kvalitet. Vi har de dialektala kunskaperna som krävs för korrekt språk och texthantering.

För oss är det en självklarhet att översättaren har:

Med kunden i fokus

Ni är det som är viktigast för oss. Precis som det ska vara. Med ett effektivt system där många arbetsmoment är automatiserade kan vi alltid ha kunden i fokus. Översättarbyrån Snabböversättare har kompetensen som krävs för en felfri översättning.

Begär en kostnadsfri offert genom att fylla i formuläret. Är det många textdokument bifogar ni dessa i ett mail istället. Vi går igenom materialet och återkommer snarast möjligt.

Kontakta oss

Kontakta oss om ni vill ha mer information. Klicka in er på sidan Kontakt så hittar ni alla kontaktuppgifter ni behöver här. Ring idag så tar vi fram det bästa alternativet för er typ av text.

2020-01-22T14:38:49.5600038Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.