Arbil, Kurdistan.

Arbil, Kurdistan. Vi översätter era texter till och från kurmanji. Skicka era texter via e-post så hjälper vi er vidare.

Översättningsbyrå för kurmanji

Kurmanji är en av två kurdiska huvuddialekter. Den talas i de norra och västra delarna av Kurdistan, men finns även förankrad i andra regioner.

Huvuddialekten är själv indelad i dialektvarianter:

  • Bahdini – talas främst i det tidigare emiratet av Badinan
  • Zaza – talas i de nordvästra delarna av Kurdistan

Översättare i Kurdistan

Vi på översättningsbyrån Snabböversättare säkerställer era texter som behöver översättas till kurmanji. Våra kurdiska översättare finns runt om i världen i olika regioner. De har den expertis som behövs för en lokalt språkanpassad översättning.

Lokaliserade kurdiska översättare

Anlita oss och ni är garanterade en översättning till kurmanji som:

  • Har lokalanpassat textinnehåll
  • Får rätt terminologi i förhållande till textens fackområde
  • Är så lik originaltexten som möjligt i språkkänsla och uttryck
  • Hanterats av en noga utvald översättare

Kundfokuserat

De återkommande kunderna är nyckeln eller snarare nycklarna till vår framgång. Att ni som kund är viktigast råder det inget tvivel om. Vi vill att ni ska vara nöjda och arbetar efter era önskemål och villkor.

Vårt kundfokuserade arbetssätt beror på effektiviserade rutiner. Vår programvara är unikt framtagen för oss på översättningsbyrån Snabböversättare. Organisering, god kommunikation och tydlig arbetsstruktur har gjort det lätt för oss att lägga all energi på det vi ska – er!

Fråga oss

Under kontaktfliken finns samtliga uppgifter om oss samlade. Kontakta oss så svarar någon av våra project managers på era frågor. Vi översätter gärna era texter oavsett om du är privatperson eller om ni är ett större företag.

2016-06-17T13:55:19.6770497Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.