Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Böcker i hylla.

Har ni frågor om översättningar till eller från koreanska?

Koreansk översättningsbyrå

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder översättningar till och från koreanska inom samtliga fackområden på marknaden.

Våra koreanska översättare har alltid språket som sitt modersmål och är väl införstådda med det språkbruk som är aktuellt.

Koreanska översättare

Våra översättare i Korea anlitas efter de uppfyllt våra kriterier. En utbildning på universitetsnivå är ett av kraven. De som specialiserat sig på exempelvis översättningar inom medicin har med största sannolikhet även erfarenhet inom genren och kan därför sätta sig in i produktområdet när det är mer komplexa beskrivningar av medicintekniska manualer till exempel.

Med ett stort nätverk av utbildade och kvalificerade koreanska översättare kan vi garantera bästa tänkbara kvalitet. Eftersom översättarna arbetar på kvällar och helger kan vi även garantera en kort leveranstid.

Lokalisering

I ett och samma språk finns det ofta skillnader. Det kan vara olika dialekter och varierande språkkultur. När man tar dessa faktorer i beaktning kallas det lokalisering. Vi har den expertisen i våra koreanska översättare.

Offert

Systemet vi arbetar i är speciellt framtaget för vår koncern och är ett unikt arbetsredskap. Det är ett effektivt sådant och tillsammans med ett stort nätverk av översättare och en väl fungerande strategi är vi framgångsrika på marknaden.

Kontakta oss idag för en offert av er koreanska översättning. I formuläret kan ni begära offerten eller om ni har flera sidor text mailar ni dessa till oss.

Vi hör av oss så fort som möjligt med en specifikation. Har ni frågor eller vill ha mer information? Våra telefonnummer hittar ni under kontaktfliken.

2020-01-22T14:14:41.3670038Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.