Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Kinas flagga.

Vi översätter era dokument till både förenklad och traditionell kinesiska. Hög kvalitet till låga priser och snabba leveranser.

Översättning till kinesiska

De flesta av våra kunder vill översätta till förenklad kinesiska men vi erbjuder även översättningar till och från traditionell kinesiska som används i Hongkong och Taiwan.

Ni kan läsa mer om de olika kinesiska språkvarianterna via länkarna längst ner på sidan.

Vill ni veta mer om kinesisk affärskultur kan ni gå in på sidan Att göra affärer i Kina där vi berättar lite mer om affärskommunikation i Kina.

Snabbhet, kvalitet och lokalisering

När ni beställer en översättning av oss bearbetar vi textmaterialet med stor respekt och konfidentialitet. Vi tar även hänsyn till lokalisering:

Våra översättare arbetar ofta kvällar och helger vilket medför att vi kan korta ner leveranstiden. Vi handplockar den översättare som vi anser passar bäst för er typ av översättning. Denne har alltid kinesiska (traditionell eller förenklad) som modersmål.

Vid mer komplicerade texter, till exempel tekniska manualer, använder vi oss alltid av modersmålsöversättare med teknisk bakgrund. Detsamma gäller texter inom juridik, marknadsföring, industri och medicin.

Konkurrenskraftigt erbjudande för en kinesisk översättning

Vi pressar priserna! Tack vare kostnadseffektivisering kan vi sänka kostnaderna utan att tumma på kvaliteten. Vi använder oss av den senaste tekniken och skräddarsydda programvaror för vårt företag. Det sparar tid och pengar för både oss och er.

Vi erbjuder översättningar till konkurrenskraftiga priser, snabba leveranser och av hög kvalitet.

För att kunna ge ett exakt pris behöver vi dock analysera era dokument. Många gånger har vi möjlighet att lämna rabatt baserat på omfång och repetitioner i texten. Följ instruktionerna här nedanför så återkommer vi med ett fullständigt offerterbjudande.

Ni kan begära en offert på två olika sätt:

  1. Fyll i uppgifterna i formuläret och bifoga den källfil offertförfrågan gäller
  2. Bifoga era textfiler i ett e-postmeddelande

Vi går igenom ert material och återkommer med ett erbjudande som våra konkurrenter får svårt att överträffa. Önskar ni mer information kan ni ringa oss på 08-58 09 78 77 så förklarar vi närmare hur hela processen går till.

Varmt välkomna att skicka in en förfrågan redan idag!

2020-01-22T14:13:34.7470038Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.