Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Kazakstans flagga.

Vi erbjuder översättningar till och från kazakiska av högsta kvalitet. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Översättningsbyrå kazakiska

Kazakiska är ett turkspråk som talas främst i Kazakstan. Minoritetsgrupper finns även representerade i länder som Kina, Turkiet, Turkmenistan och Mongoliet.

Språket är nordvästturkiskt och närmast besläktat med kirgiziska, tatariska och karakalpakiska. Snabböversättare utför kazakiska översättningar, anpassade efter geografiskt område och textinnehåll.

Kazakiska översättare

Vi har översatt fler än 484 000 projekt åt våra klienter fram till 2019-09-12. En siffra som ständigt ökar.

Vi expanderar våra översättningstjänster och utökar vårt nätverk av frilansande översättare hela tiden. Hör av er så berättar vi mer om vilka tjänster vi kan erbjuda just er. Vi garanterar en kazakisk översättning som:

Översättning till förmånligt pris

Korrekta översättningar ska inte behöva göra hål i er plånbok. Hos oss får ni förmånliga priser och snabba leveranser!

Maila ert textmaterial så granskar vi dokumenten och återkommer med ett offerterbjudande så fort som möjligt. Ring 08-58 09 78 77 om ni vill ha mer information så berättar vi om vad vi kan erbjuda er!

2016-07-08T08:12:39.7638322Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.