Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Fyr i Karlskrona

Professionella översättningar till alla språk. Begär en offert genom formuläret eller skicka er text via e-post så återkommer vi med ett erbjudande få av våra konkurrenter kan matcha.

Översättningsbyrå i Karlskrona

Snabböversättare erbjuder översättningstjänster i Karlskrona till privatpersoner och företag. Högkvalitativa och professionella översättningar med korta leveranstider. Vi kan jobba med alla typer av format inklusive InDesign.

Högsta tänkbara kvalitet

Vi har fler än 4 200 specialiserade översättare över hela jordklotet. Alla translatorer har spetskompetens inom olika fackområden.

Med gedigen utbildning och alltid med målspråket som modersmål kan vi garantera högsta möjliga kvalitet. Ring oss på 0455-37 80 51 så berättar vi gärna mer.

Vi översätter ungefär 274 000 ord, mellan fler än 150 olika språk varje dag.

Översättning av allt från CV till teknisk manual

Teknisk manual från svenska till tyska, CV från svenska till engelska, medicinskt dokument från franska till tyska. Detta är bara några exempel på vår breda kompetens. Med stor kunskap inom alla affärsområden kan vi garantera en slutprodukt av toppkvalitet.

Lokalisering – kunskap om variationer

Översättningsbyrån Snabböversättare är unik på marknaden av flera anledningar. En är att våra översättare uteslutande har målspråket som modersmål. En annan är lokalisering – kunskap om de skillnader som finns i olika språkvarianter och dialekter av ett och samma språk.

Ett konkret exempel på lokalisering är engelskan. Den skiljer sig i beroende på om den talas i Storbritannien, USA, Kanada eller Australien. Vi vet skillnaderna!

Med den specifika spetskompetensen som vi har, kan ni som kund alltid känna er trygga i att få den bästa tänkbara översättningen.

Prisoffert

Välkomna att kontakta oss på 0455-37 80 51 eller via e-post så berättar vi mer om vilka tjänster vi kan erbjuda er!

För att vi ska kunna ge er ett pris på en översättning, fyller ni i formuläret eller mejlar textmaterialet. Vi granskar texterna och återkommer snarast möjligt med en prisoffert som ni får ta ställning till.

2017-10-26T09:07:48.9627198Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.