Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Guangzhou Park.

Vi erbjuder prisvärda översättningar till och från kantonesiska.

Översättningsbyrå för kantonesiska

Kantonesiska är ett annat namn för Yuedialekten, som talas i södra Kina. Kantonesiskan anses vara den språkvariant som bevarat den äldsta kinesiskan, så som den talades för över femton hundra år sedan.

Det är den kinesiska språkgruppens tredje största språk, efter Mandarin och Wu (eller Shanghainesiska).

Kantonesiska översättare – lokalisering

Kantonesiska talas främst i Guangdongprovinsen i huvudstaden Guangzhou. I Hong Kong är det ett officiellt språk och används i undervisning och media. Kantonesiska är det kinesiska språk som är mest spritt i världen.

Hong Kong har ibland kallats den största kantonesiskspråkiga staden i världen. De flesta "China Towns" i europeiska och amerikanska städer bebos av kantoneser.

Snabböversättare samarbetar med kantonesiska översättare i olika delar av världen. Lokalisering är därför en självklarhet i våra översättningar. Det vill säga: vi anpassar översättningen utifrån geografiskt område, målgrupp och behov.

Är ni i behov av en översättning inom ett speciellt affärsområde? Läs mer om affärskommunikation och kinesisk affärskultur här: Att göra affärer i Kina. Vi har lång erfarenhet av översättningar till och från den asiatiska affärsmarknaden.

Prisvärd översättning till kantonesiska?

Bra kvalitet ska inte behöva vara dyrt. Hos oss får ni prisvärda översättningar, snabb leverans med bibehållen hög kvalitet.

Men för att vi ska kunna ge er en korrekt prisoffert på er översättning behöver vi granska de texter som ni vill ha översatta. Här nedanför ser ni hur ni ska gå tillväga för att begära en offert.

Skicka er offertförfrågan genom att…

  1. …fylla i offertformuläret. Detta alternativ gäller bara om ni har en text som inte är större än en A4-sida. Kom ihåg att ange önskemål för att vi ska kunna offertera korrekt.
  2. …skanna in, bifoga och skicka sedan era textfiler per e-post.

Vi granskar sedan materialet och återkommer till er snarast möjligt med ett offerterbjudande. Om ni sedan väljer att godta erbjudandet sätter vi igång med textöversättningen direkt.

Ring oss

Har ni frågor, funderingar eller vill ha mer information? Ring 08-58 09 78 77 så får ni prata med någon av våra project managers. Tillsammans med er tar vi fram den lösning som passar er bäst! Vi har en stark position på den asiatiska marknaden.

Tveka inte, låt oss göra det vi är bra på! Vi hjälper er!

2016-07-04T13:08:34.6710151Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.