Översättningar till och från engelska och franska i Kanada

Kanadas flagga

Vi utför översättningar till och från kanadensisk engelska och franska. Mejla era texter så tar vi fram en skräddarsydd och prisvärd offert!

I Kanada talas både franska och engelska men även kulturerna skiljer sig mycket från öst till väst. Våra projektledare skräddarsyr er översättning utifrån era behov.

Vi anpassar texterna efter geografiskt område, målgrupp och språkvariant. Klicka er runt på länkarna längre ner och läs mer om de språkkombinationer som ofta efterfrågas.

Franska översättare och engelska översättare

Översättningsbyrån Snabböversättare har tillgång till franska och engelska översättare i de olika regionerna och därmed också en lokal anknytning och lokalkännedom. Detta garanterar er en översättning av absolut högsta kvalitet!

Affärskulturer i olika regioner

Affärskulturen varierar något i Kanada, beroende på region. De franska delarna är oftast mer konservativa övriga områden. Läs mer på nedanstående länkar för ytterligare information.

Offerterbjudande

Med effektiviserade rutiner, kvalificerade översättare i alla tidszoner och den modernaste tekniken, kan vi pressa priserna, korta ledtiderna och ändå bibehålla den höga kvaliteten. Vi levererar snabba kvalitetsöversättningar till humana priser.

Ta reda på kostnaden genom att begära en offert på er översättning. Fyll i formuläret eller mejla era texter till oss så återkommer vi med ett prisvärt erbjudande snarast möjligt.

Kontakta oss

Tveka inte att ringa 08-58 09 78 77 eller kontakta en projektledare direkt via visitkortet härnedanför om ni har några funderingar kring er översättning. Tillsammans tittar vi på vilken projektlösning som passar er bäst.

2016-05-19T11:15:53.8917921Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.