Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Indonesiska flaggan.

Vi erbjuder kvalificerade översättningar till och från indonesiska.

Översättningsbyrå för indonesiska

Indonesiska är det officiella språket i Indonesien. Det är en variant av malajiska, och likheten mellan de två kan närmast jämföras med skillnaden mellan svenska och danska.

Indonesien är ett modernt samhälle med mycket konkurrens. Snabböversättare har kompetenta indonesiska översättare inom de flesta affärsområden. Vi hjälper er i korrespondensen till och från Indonesien.

Indonesiska översättare

Idag växer antalet talare av indonesiska extremt snabbt, på bekostnad av de mindre lokalspråken i landet. Vi har lång erfarenhet av översättningar till och från de olika asiatiska språken.

Vi hjälper er med era affärsöversättningar till indonesiska! Läs mer på sidan: Att göra affärer i Indonesien.

Olika alfabet

Indonesiska skrivs vanligen med det latinska alfabetet, i mindre utsträckning även med det arabiska alfabetet. Det skrivs även på braille för synskadade.

Begär en offert för en översättning till indonesiska

Skanna in, bifoga och skicka era textdokument i ett mail så återkommer någon av våra projektledare till er med ett offerterbjudande.

Gäller er offertförfrågan en mindre textmängd, går det bra att använda formuläret också. Ange gärna eventuella önskemål eller information som kan vara viktig för en korrekt prisoffert.

Ring oss på 08-58 09 78 77 om ni undrar över någonting så hjälper vi er vidare. Tillsammans med er skräddarsyr vi er översättning utifrån era behov. Varmt välkomna med er förfrågan redan idag!

2020-01-22T13:54:14.6430038Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.