Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Greklands flagga

Vi översätter era texter till och från grekiska. Skicka era textfiler via e-post så återkommer vi med ett förmånligt erbjudande.

Grekiska översättningstjänster

Snabböversättare har lång erfarenhet av grekiska översättningar. Ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er!

Vi skräddarsyr projektet helt efter era behov. Vi har såväl privatpersoner som större företag i vår kundkrets. Bli en av våra nöjda kunder ni också!

Nygrekiska och klassisk grekiska

Nygrekiska är benämningen på det språk som talas och skrivs i Grekland idag. Den skiljer sig mycket från den klassiska varianten genom påverkan av andra språk genom medeltiden.

Det finns även stora grammatiska skillnader de två språkvarianterna emellan. Nygrekiska räknas som ett av de mest ordrika i världen.

Grekisk översättning av högsta kvalitet

Snabböversättare erbjuder kvalitetsöversättningar till och från grekiska. Våra översättare väljs noga ut av våra projektledare. Är behovet till exempel en medicinsk översättning garanterar vi att den som hanterar er text har en bakgrund inom det medicinska området.

Skicka era inskannade texter via e-post så granskar vi materialet och återkommer med ett erbjudande få av våra konkurrenter kan matcha.

Ni når våra projektledare på 08-58 09 78 77 om ni har några frågor eller vill ha mer information. Vi behovsanpassar er översättning så att ni ska få en produkt ni kan känna er helt nöjd med.

2020-01-21T14:32:07.5850425Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.