Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättningsbyrå för översättningar till och från georgiska

Georgiska flaggan

Vår översättare har georgiska som modersmål.

Översättarbyrån Snabböversättare erbjuder kvalificerade översättningar till och från georgiska. Vi har ett stort nätverk av frilansande översättare till vårt förfogande.

Med den senaste programvarutekniken och effektiviserade rutiner, kan vi pressa priserna utan att tumma på den höga kvaliteten.

Hos oss får ni kvalitetssäkrade översättningar med snabba leveranser.

Georgiska översättningar

Snabböversättare skräddarsyr översättningen efter de önskemål och behov som finns. Våra översättare måste uppfylla vissa kriterier för att vi ska anlita dem. Vi tittar på bakgrund, kompetens, modersmål, utbildning och tidigare erfarenhet innan vi väljer den mest kompatibla översättaren för er text.

Era georgiska översättningar anpassas efter lokala faktorer och målgrupp. Ni kan känna er trygga i att era texter översätts så att de efterliknar originaltexten så mycket som möjligt.

Fackområden

Snabböversättare får återkommande översättningsuppdrag inom olika fackområden. Juridiska, ekonomiska, medicinska och tekniska texter är exempel på vad vi brukar arbeta med. Översättarna är specialiserade inom det relevanta fackområde er text handlar om.

Anlitar ni oss får ni en helhetslösning. Ofta behöver man leta efter flera olika översättare och sedan sakkunniga för att vara säker på att få en korrekt översättning. Vi har en samlad kompetens vilket sparar såväl tid som pengar, både för er och oss.

Behöver ni hjälp i er affärskommunikation inom ett specifikt område? Läs mer här Att göra affärer i Georgien om aktuella affärsområden i Georgien.

Vad kostar en georgisk översättning?

Ni når våra project managers på 08-58 09 78 77 om ni har några frågor eller vill veta mer. Ring oss så berättar vi om vilka erbjudanden vi har.

Maila era inskannade texter till oss så skickar vi tillbaka en till prisoffert. Kom ihåg att ange eventuella önskemål i mailet också. Detta för att vi ska kunna ge er ett korrekt pris från början.

Det går även bra att nyttja formuläret om ni har mindre texter som ni vill ha prisoffert på. Varmt välkomna med er offertförfrågan redan idag!

2016-12-20T15:40:50.9376216Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.