Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Galiciens flagga.

Vi hjälper er med alla typer av översättningar till och från galiciska. Vi har expertisen ni söker!

Översättningsbyrå galiciska

Galiciska är ett ibero-romanskt språk som talas i den autonoma regionen Galicien i norra Spanien.

Översättningsbyrån Snabböversättare har kompetensen ni söker! Vi hjälper er gärna med översättningar till och från galiciska.

Galiciska översättare

Språket har stora likheter med portugisiska och betraktas ofta i Portugal som en dialekt av portugisiskan, dock med ett eget skriftspråk.

Under medeltiden började galiciska och portugisiska att skilja sig åt, en utveckling som påskyndades av politisk delning. Språkförståelsen är stor mellan galicier och nordportugiser, men sämre mellan galicier och sydportugiser/sydspanjorer.

Galiciska, galego eller gallego

Galiciska, galego eller gallego som det också kallas, talas av cirka 3 miljoner människor och är klassat som ett officiellt språk i regionen.

Galiciska och portugisiska kommer ursprungligen ur den tidiga galicisk-portugisiskan (Galego-Português), som talades i Galicien och i regionerna norr om Douro i Portugal.

Erbjudande

Vill ni ha en offert på vad era texter kostar att översätta? Skanna in, bifoga och skicka ert material via e-post så återkommer vi med en prisoffert så fort som möjligt.

Vi har översättare med målspråket som modersmål och som är specialiserade inom ert ämnesområde. Våra telefonnummer hittar ni under kontaktfliken ovan. Välkomna att ringa oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er!

2016-06-16T13:16:11.7431118Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.