Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Snabböversättare – översättningsbyrå i Göteborg

Projektledare.

Ring oss gärna så svarar vi på alla era frågor!

Är det bråttom att hitta någon som kan hjälpa er med en professionell översättning av bästa kvalitet till ett rimligt pris? Då har ni kommit rätt!

Snabböversättare i Göteborg är en översättningsbyrå med mångårig erfarenhet av att hjälpa företag och privatpersoner med översättningar till världens alla språk.

Vi har de bästa facköversättarna, samtliga med målspråket som modersmål. Vi har stor vana av att arbeta under tidspress och korta deadlines.

Vi har expertis inom många områden

Gång på gång visar vi att snabbhet och kvalitet går att kombinera. Från vårt virtuella kontor i Göteborg samarbetar vi med ett team mycket kvalificerade översättare där var och en är expert på sitt ämnesområde.

I vår databas finns exempelvis specialiserade översättare med expertis inom:

Teknik, ekonomi, juridik, medicin, farmaci, marknadsföring och turism.

Utöver dessa har vi även spetskompetens inom en rad smalare områden. Kontakta oss så berättar vi diskuterar vi hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Effektivitet innebär hög kvalitet till ett lågt pris

Tack vare den programvara som har utvecklats speciellt för Snabböversättare hanterar vi alla administrativa uppgifter som rör er översättning på ett effektivt sätt. Det resulterar i att vi kan koncentrera oss helt på er som kund och vi kan pressa priserna på marknaden.

Att kunna ha så hög kvalitet till så låga priser beror på många olika samverkande faktorer i företaget. Från kvalificerade och kompetenta frilansande översättare och god kommunikation mellan alla inblandade till den allra senaste programvarutekniken och tydliga arbetsrutiner.

Kontakta oss för en offert

Följ anvisningarna i formuläret eller mejla era textfiler till oss så återkommer vi med ett förmånligt offerterbjudande. Ni tar sedan ställning till om ni vill acceptera offerten och gå vidare med en beställning.

Ring och prata med någon om ni känner er osäkra eller vill fråga om någonting så ser vi till att er översättning anpassas utifrån de behov ni har.

Telefon och postadress:

Göteborg
Fabriksgatan 7
SE-412 50 Göteborg
031-799 00 32

2017-10-26T09:02:53.5391693Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.