Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Tedryck i traditionellt iranskt glas.

Vi erbjuder professionella översättningar till och från farsi.

Översättningsbyrå för farsi

Farsi (även persiska eller parsi) är ett iranskt språk inom den indo-iranska grenen. Språket talas främst i Iran där det är modersmål för ungefär 70 % av befolkningen.

Men språket talas även i Afghanistan, Tadjikistan och i andra delar av världen.

Lokalisering

Översättningsbyrån Snabböversättare har tillgång till sakkunniga översättare med språket som modersmål inom olika områden.

Professionella och specialiserade översättare med farsi som modersmål anpassar era översättningar utifrån geografiskt område, dialektala skillnader och andra, för översättningen, nödvändiga faktorer.

Persiska översättare

Översättningsbyrå Snabböversättare samarbetar med persiska översättare inom alla områden. Böcker, avtal, tidningsartiklar, finansiella rapporter och bruksanvisningar är bara några få exempel på vad vi kan översätta.

Prata med våra projektledare om den språkkombination ni är intresserade av så hittar vi rätt översättare för er översättning till eller från farsi.

Offertbegäran

Vill ni veta vad kostnaden för er översättning blir? Mejla era inskannade texter till oss eller fyll i offertformuläret, ange önskad leveranstid och målspråk. Vi ser över materialet och återkommer så snart som möjligt med en prisvärd offert.

Kontakta oss

Funderar ni över något ringer ni 08-58 09 78 77 så hjälper någon av våra projektledare er vidare och svarar på era frågor. Vi ser fram emot ert samtal.

2020-01-21T13:46:35.4091665Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.