Kinesisk lampa.

Vi översätter era texter till och från förenklad kinesiska. Vi har dialektala översättare runt om i Kina och andra kinesiska regioner.

Översättarbyrå för förenklad kinesiska

Översättningsbyrån Snabböversättare har spetskompetens inom de flesta kinesiska affärsområden. Asien får en allt starkare och tydligare position på den ekonomiska världsmarknaden.

Med det ökar även behovet av översättningar mellan olika asiatiska språk. Vi har lokaliserade översättare i Kina och andra kinesisktalande regioner.

Ökad efterfrågan

Vi ser en ökad efterfrågan på översättningar till och från förenklad kinesiska. Vi har den tillgång som krävs för detta. Vi är den svenska översättningsfirma som kan täcka de behov ni har för en kinesisk översättning.

Snabböversättare är idag den marknadsledande översättningsbyrån i Sverige när det gäller kinesiska översättningar.

Förenklade kinesiska tecken – en kulturrevolution

Förenklade varianter av kinesiska tecken skapades under femtiotalet i syfte att öka läskunnigheten i Kina. Tre större språkreformer utfördes under 50-, 60- och 70-talen. Många betraktade reformerna som en kulturrevolution.

Man föreslog att det ideografiska systemet skulle avskaffas och övergå till pinyin och latinska alfabetet. Detta införlivades aldrig och myndigheterna avvisade det tredje och sista reformförslaget under mitten av 80-talet. Efter det har inga ytterligare reformer föreslagits.

Hong Kong och Macau

I Hong Kong och Macau används den traditionella kinesiskan men några försök till språklig reform i de områdena har aldrig varit aktuellt. Man anser att de två olika varianterna av det kinesiska språket har lika starka positioner idag.

Kvalitetsöversättningar till och från förenklad kinesiska

Våra översättare bearbetar ert textmaterial professionellt och med stor kunskap inom ert ämnesområde. Vi har stort kundfokus och arbetar efter era önskemål. Vi handplockar er kinesiske översättare. Det vi tittar på när vi väljer rätt person för er text är översättarens:

  • utbildning och erfarenhet
  • tidigare utförda arbeten
  • modersmål
  • kunskap i källspråk
  • lokalisering

Vi översätter åt alla – såväl privatperson som större företag.

Begär en offert

Följ beskrivningen nedanför för att begära en offert. Om ni tackar ja till erbjudandet så sätter vi igång med översättningen snarast möjligt.

  1. Bifoga ert textdokument via formuläret
  2. Bifoga flera textfiler i ett e-postmeddelande

Vi utvärderar texterna och återkommer med ett konkurrenskraftigt erbjudande så snart som möjligt. Hör av er om ni har några frågor på telefonnummer 08-58 09 78 77 .

Låt oss ta hand om er översättning till förenklad kinesiska på ett professionellt sätt.

2016-07-04T13:27:01.5056875Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.