Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Etiopiens flagga.

Vi utför översättningar till och från amhariska. Mejla oss så hjälper vi er vidare!

Översättningsbyrå amhariska

Amhariska är ett afroasiatiskt språk som är majoritetsspråk och officiellt språk i bland annat Etiopien. Det är det näst mest talade semitiska språket i världen efter arabiska.

Det talas av omkring 3 miljoner emigranter, främst i Egypten, Israel, USA och Sverige. Man uppskattar att cirka 27 miljoner människor talar språket runt om i världen idag.

Översättningar till och från amhariska

Amhariska skrivs med det stavelsebaserade alfabetet ge'ez. Alfabetet är en så kallad abugida, vilket innebär att varje bokstav representerar en konsonant som följs av en vokal.

Det egna skriftspråket har 249 skrivtecken och är uppbyggt på ett grundsystem bestående av 7 vokaler. Komplexiteten ligger i att det finns olika skrivtecken för respektive vokaler men alla låter likadant.

Prisvärd offert

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder prisvärda och professionella översättningar till och från amhariska. Vi hanterar och bearbetar allt från myndighetstexter, avtal och alla typer av korrespondens. Skicka era texter så återkommer vi med ett prisvärt offerterbjudande.

Kontakt

Välkomna att ringa 08-58 09 78 77 om ni har några frågor. Vi skräddarsyr er översättning utifrån era behov! Ni kan även kontakta en projektledare direkt via visitkortet här nedanför.

2020-01-21T12:29:39.5051665Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.