Tallinn från skyn.

Vi översätter era texter till och från estniska. Våra översättare har estniska som modersmål och spetskompetens inom just ert specifika ämnesområde.

Översättningsbyrå estniska

Söker ni en professionell översättningsbyrå som kan översätta era dokument till och från estniska?

Översättningsbyrån Snabböversättare har tillgång till kvalificerade översättare med estniska som modersmål.

Lokalisering Estland

Men översättarna har inte bara språket som modersmål. Med spetskompetens inom alla marknadsområden kan vi garantera kvalitetssäkrade översättningar.

Vi tar hänsyn till språkbruk, språkkultur och terminologi och anpassar er översättning utifrån geografiskt område, målgrupp, så kallad lokalisering..

Professionella estniska översättare

Allt fler företag upptäcker de baltiska länderna som viktiga partner för import, export och produktion. Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder skräddarsydda helhetslösningar för era översättningar.

Behöver ni översätta ett affärsavtal eller en personalhandbok? Läs mer om affärsmöjligheter och affärsöversättningar i Estland här: Att göra affärer i Estland.

Offert för en estnisk översättning

Fyll i formuläret för att begära en offert för er översättning till eller från estniska. Är det många sidor som ska översättas mejlar ni materialet till oss istället. Vi återkommer med ett prisvärt erbjudande så fort vi sett över materialet. För översättning från svenska till estniska debiterar vi normalt SEK 1,88 per ord, men beroende på bland annat format, omfång och repetitioner kan vi också lämna rabatt på detta så för säkert besked ber vi er skicka in er text. Vårt standardpris för översättning från estniska till svenska är SEK 2,25.

Kontakt

Ring 08-58 09 78 77 och prata med oss så tittar vi på vilken lösning som passar er bäst och skräddarsyr en offert utifrån era behov och önskemål..

2016-07-06T09:06:40.1803085Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.