Sockerrör i Afghanistan.

Vår översättningsbyrå hjälper er med översättningar till och från dari och pashto.

Översättningsbyrå för dari

Dari är en högspråksvariant av persiska som talas i Afghanistan. Språket hör till den iranska grenen av den indoeuropeiska språkfamiljen.

Översättningsbyrån Snabböversättare har kunskapen som krävs för olika typer av översättningar. Brev, myndighetstexter eller manualer är bara några exempel på vad vi kan översätta.

Arkaisk fonetik

Standardpersiska och dari skiljer sig relativt lite från varandra. De största differenserna är att dari har ett arkaiskt uttal och ordförråd samt låneord från engelska (standardpersiska har påverkats mer av franskan).

Dari som modersmål – lokalisering

De översättare vi anlitar har målspråket som modersmål och lokal kännedom om eventuella dialektala avvikelser. Med den spetskompetens och sakkunskap våra översättare har, kan vi garantera er som kund bästa tänkbara kvalitet på er översättning.

Hög kvalitet – snabb leverans – billigt

Varför inte begära en offert redan idag? Skicka era texter i ett mejl så ser någon av våra projektledare över materialet och återkommer så fort som möjligt med en prisvärd offert. Vill ni ha en offert på ett mindre textdokument kan ni använda er av formuläret.

Kontakt

Välkomna att ringa till oss på 08-58 09 78 77 så hjälper vi er vidare. Vi skräddarsyr er översättning utifrån de behov och önskemål ni har.

2016-12-20T10:26:42.7269757Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.