Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Dansk projektsledare.

Dansk översättningsbyrå. Vi samarbetar med kompetenta och kvalificerade översättare med målspråket som modersmål.

Dansk översättningsbyrå

Snabböversättare är aktiv på den danska marknaden under namnet Hurtigoversætter. Under årens lopp har vi byggt upp en stor databas med allmänna, tekniska och juridiska översättare, alla med sina specialistområden.

Vi har tät kontakt med våra översättare och er som kund vilket ger er en trygghet. Ni ska kunna nå oss när ni behöver.

Danska affärsöversättningar

Vi utför dessutom auktoriserade översättningar av olika avtal och men här gäller särskilda regler. Ni kan klicka er in på sidan: Att göra affärer i Danmark och läsa mer om den här typen av översättningar och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Våra priser

Vår översättningsbyrå erbjuder konkurrenskraftiga priser.

Våra priser på danska översättningar är avsevärt mycket lägre jämfört med andra översättningsbyråer. Anledningarna till att vi kan pressa priserna beror främst på välutbildade översättare, kommunikation, kostnadseffektiva arbetsrutiner, unika programvaror och våra återkommande kunder.

Priset varierar givetvis beroende på olika omständigheter och för att ni ska få ett så korrekt pris som möjligt rekommenderar vi att ni kontaktar oss och begär en offert. Vi garanterar ett prisvärt erbjudande som få andra konkurrenter kan matcha.

Skicka era texter till oss så återkommer vi med en offert så fort som möjligt. Ni måste aktivt bekräfta att ni tackar ja till erbjudandet för att gå vidare med en beställning och förbinder er således inte till något förens ni själva ger klartecken.

Kontakta oss

Varmt välkomna att ringa 08-58 09 78 77 så svarar vi på de frågor ni har och berättar mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Ni kan även kontakta en projektledare direkt via visitkortet här nedanför.

2020-01-24T10:20:21.2503424Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.