Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättningsbyrå för baskiska

Baskiens flagga.

Baskiens flagga. Vi översätter era texter till och från baskiska. Begär en offert redan idag och få ett förmånligt erbjudande!

Baskiska är ett isolatspråk. Det talas av drygt en miljon människor främst i Baskien i norra Spanien och sydvästligaste Frankrike.

Snabböversättare erbjuder kvalitetsöversättningar till och från baskiska. Vi har många års erfarenhet av översättningar till och från olika isolatspråk.

Baskiska översättare i olika regioner

Batua är namnet på den officiella standardbaskiskan. Den grundas på dialekter som talas i Lapurdi och Gipuzkoa i centrala Baskien. Dialekterna är i det stora hela lätt att förstå sinsemellan.

Men de som talar den västliga dialekten i Biscaya och den östligaste i Zuberoa har något svårare att förstå varandra.

Snabböversättare har baskiska översättare som har kunskap om de olika dialekterna i Frankrike, Spanien, Baskien, Navarra, Iparralde. Hos oss får ni en lokaliserad översättning till eller från baskiska.

Erbjudande

Begär en specifikation på vad er översättning kostar. Skicka in det textmaterial som ni vill översätta genom att bifoga det i ett mail. Någon av våra PM (project managers) granskar texterna och återkommer sedan med ett erbjudande.

Godtar ni offerterbjudandet sätter vi igång med översättningen direkt. Vi väljer noga ut personen som översätter era texter. Översättarens bakgrund och utbildning ska vara kompatibel med textens innehåll för att ha största möjliga förståelse för textbearbetningen.

Kontakt

Vill ni veta mer om hur vi arbetar och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt? Välkomna att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. På sidan Kontakt finns alla våra kontaktuppgifter samlade.

2016-07-13T12:13:58.6024345Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.