Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Azerbajdzjans flagga.

Vi utför kvalitetsöversättningar till och från azeriska, azeri och azerbajdzjanska.

Översättningsbyrå – azeri

Azerbajdzjanska, azeri och azeriska är olika namn på ett och samma språk. Det är det officiella språket i Azerbajdzjan.

Andra områden där språket talas är regionen Azerbajdzjan i nordvästra Iran. Minoritetsgrupper finns i sydöstra Georgien, Irak, Dagestan (Ryssland), Turkiet, Afghanistan och Syrien.

Azerbajdzjanska alfabetet

Azeri i Azerbajdzjan har tidigare skrivits med arabiska och kyrilliska bokstäver, men skrivs numera med latinska. Azeri i Iran har länge skrivits med det arabiska alfabetet men man har nyligen börjat införa samma alfabet som i Azerbajdzjan.

Översättningar till azeriska, azeri och azerbajdzjanska

Översättningsbyrån Snabböversättare vet skillnaderna på de olika dialekterna som förekommer i språkets olika geografiska områden.

Vill ni känna er säkra på att få en text översatt på ett korrekt sätt utan grammatiska fel ska ni anlita oss. Vi väljer noga ut sakkunniga översättare med stor kunskap inom just ert område.

Affärskommunikation

Översättningsbyrån Snabböversättare hjälper ofta olika företag med affärsöversättningar till och från azeri. Läs mer på sidan Att göra affärer i Azerbajdzjan.

Offertförfrågan

Om ni skickar de texter ni vill ha översatta till oss så återkommer vi med en prisvärd offert så fort som möjligt. Vi är en av få översättningsbyråer som har kompetensen att översätta till och från olika isolat- och minoritetspråk.

Kontakt

Välkomna att mejla eller ringa 08-58 09 78 77 så förklarar vi mer om hur vi arbetar och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

2020-01-21T13:32:30.2321665Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.