Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättningsbyrå – armeniska

Armeniens flagga.

Vi erbjuder översättningar till och från armeniska. Ring så berättar vi mer.

Armeniska är ett indoeuropeiskt språk som tillhör satemspråken, skrivs med ett eget alfabet och talas i Armenien, Turkiet, Iran, Syrien, Libanon, Grekland och i Nagorno-Karabach men även andra länder.

Språket har påverkats starkt av de iranska språken och med många lånord därifrån, har de västerländska språkvetarna länge trott att armeniskan var ett iranskt språk.

Översättningar till armeniska

Översättningsbyrån Snabböversättare har kunskap och expertis inom olika områden. Vi hjälper såväl enskilda personer som företag, myndigheter och företag. Våra översättare arbetar i olika tidszoner vilket gör att vi kan hålla nere priserna och leverera snabbt.

Vi hjälper er gärna i er affärskommunikation till och från armeniska. Läs mer här: Att göra affärer i Armenien om olika affärsmöjligheter i landet och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Kontakt

Ring 08-58 09 78 77 och prata med någon av våra projektledare om ni har frågor eller vill veta mer. Vi behovs anpassar era översättningar och garanterar kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser.

2020-01-21T12:42:12.1531665Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.