Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Projektledare som pratar i telefon.

Behöver ni en översättning till eller från arabiska är ni välkomna att mejla eller ringa 08-58 09 78 77 så hjälper vi er!

Arabisk översättningsbyrå

För information om auktoriserad översättning av exempelvis körkort: Läs här

Arabiska är ett av de fem största språken i världen och ett av FN:s officiella språk. Det skrivs med det arabiska alfabetet som är gemensamt för i stort sett hela arabvärlden.

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder kvalitetssäkrade översättningar till och från arabiska inom alla ämnesområden.

Tre huvudgrupper

Arabiskan kan delas upp i tre huvudgrupper: modern standardarabiska, klassisk arabiska och dialekter. Den moderna standardarabiskan skiljer sig framför allt i vokabuläret från klassisk arabiska.

De olika dialekterna har stora differenser både mellan varandra och mot den klassiska och moderna standardarabiskan.

Arabiska översättningar

Den moderna standardarabiskan används främst som skriftspråk men används muntligt vid formella sammanhang som nyhetssändningar. Den klassiska arabiskan är den islamiska världens kulturspråk och återfinns bland annat i Koranen.

Vi har tillgång till arabiska översättare inom i princip alla ämnesområden. De vi anlitar har alltid målspråket som modersmål, så om det är klassisk arabiska ni vill översätta till så har vi kompetensen och kapaciteten i våra välutbildade översättare.

Offerterbjudande

Begär gärna en offert genom formuläret eller om ni har flera sidor som ska översättas, mejlar ni dessa till oss istället. Vi granskar textmaterialet och återkommer till er med en prisvärd offert så fort som möjligt.

Kontakta oss

Har ni frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att kontakta vårt virtuella kontor i Stockholm 08-58 09 78 77 eller Göteborg 031-799 00 32 så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda. Ni kan även mejla direkt till en projektledare via visitkortet här nedanför. Tveka inte, hör av er idag så skräddarsyr vi er översättning utifrån era behov!

2020-01-21T12:31:03.1861665Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.