Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättningsbyrå i Amsterdam

Fyll i formuläret eller skicka ett mejl och begär en offert för er översättning. Vi återkommer med ett prisvärt erbjudande samma dag.

Översättningsbyrå i Amsterdam

Översättningsbyrån Snabböversättare har vuxit med stormsteg sedan starten 2001 i Almere. Idag är vi en av de mest framgångsrika översättningsbyråerna på den europeiska marknaden.

Vi har god renommé och är kända för hög kvalitet, konkurrenskraftiga priser och korta leveranstider. Hos oss får ni den professionella nederländska översättning ni söker.

Översättare i Nederländerna

Vi anlitar modersmålsöversättare med expertis inom det område er översättning gäller. Livsmedelsindustrin, media, medicin och journalistik är bara några exempel på områden vi kan erbjuda översättningar inom.

Är översättningens målspråk nederländska, garanterar vi en nederländsk översättare med språket som sitt modersmål och mycket goda språkkunskaper i källspråket.

Holländska – språk eller dialekt?

Många, för att inte säga de flesta, säger nog holländska istället för nederländska. Att jämställa de två är dock inte korrekt. Anledningen är att holländska den dialekt som talas mellan städerna Amsterdam och Haag.

Men även om ni webbsöker på: översätt till holländska eller översättningsagenturer i Holland så hittar ni till översättningsbyrån Snabböversättare.

Prisvärd offert

Alla kontaktuppgifter hittar ni på sidan Kontakt. Hör av er idag och begär en offert för er översättning. Skicka textmaterialet till oss direkt så återkommer vi med ett prisvärt erbjudande å fort vi kan.

2016-06-10T08:38:03.1304453Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.