Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Örebro slott.

Ring för att tala med en av våra projektledare och diskutera tillsammans hur vi kan möta era önskemål.

Översättningsbyrå i Örebro

Snabböversättare i Örebro garanterar snabb och professionell hjälp med alla typer av översättningar.

I över 10 års tid har vi utfört översättningar mellan olika språk åt företag och privatpersoner i Örebro och nya kunder kontaktar oss varje vecka.

Spetskompetens i massivt nätverk

Översättarbyrån Snabböversättare har tusentals modersmålsöversättare med spetskompetens inom olika marknadsområden. Våra översättare är vana att arbeta inom snäva tidsramar och jobbar ofta kvällar och helger.

De översättare vi anlitar finns utspridda över hela världen. Det innebär att vi har översättare i alla tidszoner. Det i sin tur medför att vi kan arbeta effektivt och leverera er produkt snabbare än de flesta andra byråer.

Juridiska och tekniska översättningar

Örebro är en stad med många företag inom ett stort antal områden. Behöver ni en översättning inom medicin, ekonomi, juridik eller marketing så har vi specialöversättare för alla europeiska språk och även flera andra. Vi hanterar alla typer av format och levererar i samma som ni skickar in om inget annat önskas.

Om ert företag behöver översätta ett avtal från svenska till tyska, eller en årsredovisning från engelska till norska så kan vi hjälpa er med detta. Vi har expertisen för korrekt terminologi inom relevant ämnesområde.

Offert

Begär en offert via formuläret, e-post eller ring 019-277 76 00.

Har ni några särskilda önskemål lyssnar vi självklart på dessa! Vi återkommer oftast samma dag med uppgifter om pris och leveranstid. Om ni väljer att godta den prisoffert ni fått från oss sätter vi igång med översättningen direkt.

2020-01-31T08:55:48.0701921Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.