Tangenter.

Vi sköter era översättningar från svenska till arabiska. Mejla era texter för en offert redan idag!

Översättningar från svenska till arabiska

Översättningsbyrån Snabböversättare bearbetar era svenska texter till arabiska. Vi är idag en av de mest framgångsrika översättningsfirmorna på den europeiska marknaden.

Hos oss får ni skräddarsydda och behovsanpassade översättningar av absolut högsta kvalitet.

Arabiska översättare i olika länder

Våra översättare finns i olika arabisktalande länder och regioner. Vi har lokalkännedomen och kunskapen som krävs för felfria översättningar.

Att anpassa en översättning utifrån kundens förutsättningar, målgrupp och geografiskt område kallas lokalisering.

Översättningsbyrån Snabböversättare anlitar noga utvalda översättare som har rätt kompetens i förhållande till projektets karaktär. Vi levererar kvalitetssäkrade texter till konkurrenskraftiga priser.

Svensk innehållsförteckning till arabiska

För att ge ett konkret exempel: Sverige har flera större medicintekniska bolag etablerade i Saudiarabien. Intresset för svenska produkter och den svenska marknaden är stort. Vi samarbetar med modersmålsöversättare lokaliserade i Saudiarabien med en medicinteknisk bakgrund.

Detta gör översättningsbyrån Snabböversättare unika som företag och säkerställer en mycket hög kvalitet av er översättning. Lokalisering gör också att vi kan pressa priserna utan att tumma på den höga kvaliteten och korta ledtiderna.

Priser

Vårt ordinarie pris för översättning från svenska till arabiska är SEK 3,00 per ord.

Kontakt

Ring gärna 08-44 68 58 87 om ni vill fråga våra projektledare om någonting eller bara få mer information. Ni kan även kontakta en projektledare via visitkortet här nedanför via e-post om ni föredrar det. Vi hjälper er vidare!

2016-07-04T11:33:22.3370550Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 55 översättare fick vi 4,8 poäng av 5 möjliga.