Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Signs

Vi översätter hotells webbsidor, turistbroschyrer och annan information mellan olika språk. Ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer!

Översättningar inom turism

Översättningsbyrån Snabböversättare anlitas ofta av restauranger, flygbolag, hotell och researrangörer i olika länder för kvalitativa översättningar av exempelvis broschyrer, turistinformation och menyer.

Vi erbjuder översättningstjänster utförda av översättare utbildade inom området turism och med målspråket som modersmål.

Säljande språk

En bra och framför allt tilltalande översättning av tjänster och produkter är i högsta grad avgörande inom den här genren. Ett säljande och slagkraftigt språkbruk är viktigt. En researrangör vill nå ut till sina kunder på ett effektivt sätt.

Lokalisering

Att anpassa en översättning lokalt är i det här fallet extra viktigt. Mått- och mängdenheter, språkkulturella skillnader och olika betydelser av ett och samma ord är sådant som måste tas hänsyn till i en översättning. Detta kallas lokalisering och det är en naturlig och självklar del i hur vi arbetar.

Offertförfrågan

Skicka ert material till oss via e-mailoch begär en offert för er översättning så återkommer vi med ett prisvärt erbjudande så fort som möjligt. Vi har rätt resurser för en korrekt översättning av er turistinformation oavsett land, språkkombination och målgrupp.

2016-05-25T08:01:02.9606091Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.