Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Irlands flagga

Vi erbjuder översättningar från svenska till irländsk engelska. Ring 08-58 09 78 77 för mer information.

Översättningar från svenska till irländsk engelska

Engelskan har många språkvarianter varav en är irländsk engelska. Här krävs anpassada översättningar eftersom språkvarianterna varierar både grammatiskt och uttrycksmässigt.

Det viktigt att texterna ni skickar till oss får en korrekt översättning till rätt engelska. Översättningsbyrån Snabböversättare bearbetar era texter från svenska till irländsk engelska.

Terminologi och grammatik

Den irländska engelskan använder sig sällan av orden ”ja” och ”nej” vid svar på frågor, istället svarar de med verb.

Om ni frågar en irländare exempelvis: ”Are you going to hit a home run?”, under en basebollmatch, skulle ni få svaret: ”I am”, eller ”I am not”, istället för yes eller no.

Den irländska engelskan och standardengelskan skiljer sig delvis även i respektive språks lexikala strukturer.

Irländsk översättningstjänst

Differenserna mellan språkvarianterna kan tyckas oviktiga för en lekman. Vi anser motsatsen och vi garanterar kvalitetssäkrade och språkriktiga irländska översättningar med ett modernt språkbruk.

Erbjudande

Begär en offert för er översättning från svenska till irländsk engelska. Fyll i formuläret eller mejla textmaterialet till oss. Vi granskar texterna och återkommer sedan med ett prisvärt erbjudande.

Kontakt

Vill ni veta mer om den här typen av översättningar är ni välkomna att ringa 08-58 09 78 77 eller mejla oss så skräddarsyr vi projektet utifrån era behov och önskemål.

2019-11-20T14:00:35.4587457Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.