Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Översättningar från brittisk engelska till irländsk engelska

Klippor vid Irlands kust.

Irländska kusten. Vi översätter era texter från brittisk engelska till irländsk engelska.

Engelska språket har många språkvarianter varav en är irländsk engelska. Grammatik, språkbruk och terminologi skiljer de olika språkvarianterna åt.

Att veta vilka dessa skillnader och ta hänsyn till dessa i en översättning kallas lokalisering. Vi levererar korrekta irländska översättningar av era texter.

Irländskt språkbruk

Den irländska engelskan utmärker sig starkt i exempelvis en frågeställning. De svarar inte ”ja” och ”nej” utan med ett verb istället.

Ett irländskt svar på frågan: ”Will you bake a cake?” blir då: ”I will” eller ”I will not”.

Vissa irländare använder verbet to be (att vara) istället: ”She does be reading a book” och ”They do be drinking beer”.

Översättningsbyrå Irland

Språkskillnaderna kan tyckas irrelevanta för gemene man men i en översättning riktat mot den irländska marknaden är detta högst relevant!

Översättningsbyrån Snabböversättares framgång beror till stor del på vår kunskap om de språkvariationer som finns inom ett och samma grundspråk. Hos oss får ni irländska översättningar med ett modernt språkbruk och korrekt terminologi.

Offert

Begär en offert för er översättning från brittisk engelska till irländsk engelska genom formuläret eller mejla era texter till oss.

Kontakta oss

Ring 08-58 09 78 77 om ni har några frågor eller gå in på fliken Kontakt där alla våra kontaktuppgifter finns samlade. Hör av er idag så hjälper vi er vidare!

2019-11-20T13:59:18.2630269Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.