Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Tangentbord.

Vill ni ha en offert? Fyll i formuläret eller skicka er text via e-post så återkommer vi så fort vi kan med ett prisvärt erbjudande.

Översättning från tyska till svenska

Sverige är ett land som tyskarna tycker mycket om och Tyskland är även Sveriges största handelspartner.

Eftersom affärsrelationen mellan dessa båda länder blir allt starkare är det av stor vikt att kommunikationen sker på ett smidigt sätt.

Vår översättarbyrå Snabböversättare erbjuder tysk-svenska översättningar av högsta kvalitet. Vi hjälper enskilda personer, aktiebolag, företag, organisationer och myndigheter.

Specialiserade översättare för olika ämnesområden

Vi har ett omfattande nätverk av diplomerade översättare som bor i Sverige och som har svenska som modersmål så ni kan alltid vara säkra på att få en tysk–svensk översättning som innehåller ett modernt språkbruk och korrekt grammatik.

De frilansande översättarna är även specialiserade på särskilda fackområden. Exempel på områden kan vara: juridik, litteratur, turism, kultur, historia, EU-relaterade frågor, media och journalistik.

Offertförfrågan för mindre textmängd

Texter som inte är större än ett A4 kan ni begära en offert för genom att fylla i formuläret. Följa anvisningarna och ange specifika önskemål och önskad leveranstid så återkommer vi med ett offerterbjudande så snart som möjligt.

Offertförfrågan för större mängd text

Har ni en större mängd tysk text bifogar och skickar ni den via e-post istället. Vi analyserar texterna och återkopplar snarast möjligt med ett förmånligt erbjudande. Hög kvalitet behöver inte vara dyrt!

Ring oss

Varmt välkomna att kontakta våra projektledare direkt på telefonnummer 08-58 09 78 77 om ni har några frågor eller vill ha mer information om hur vi arbetar.

2016-07-13T13:04:08.1303572Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 44 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.