Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Händer.

Skicka era inskannade textfiler så återkommer vi med ett offerterbjudande som få andra konkurrenter kan matcha!

Översättningar från tyska till franska

Snabböversättare erbjuder korrekta, kvalitativa och snabba översättningar från tyska till franska

Översättningsbyrån Snabböversättare har spetskompetens inom olika ämnesområden. Just i det här fallet när det gäller översättningar från tyska till franska använder vi oss av våra franska översättare i olika delar av fransktalande länder och regioner (inte bara Frankrike).

Är det dyrt att anlita en översättningsbyrå?

Vi svarar nej på den frågan. Oftast är den generella uppfattningen att det är dyrt att anlita en översättningsbyrå. Naturligtvis varierar priserna för översättningstjänster beroende på typ och mängd av text.

Men man måste också sätta priset i perspektiv till vad det är man betalar för. Språk är ett hantverk och det är inte bara grammatiken som är avgörande i en översättning.

Dialektala skillnader, olika språkkulturer och varierande terminologi har lika stor betydelse. Vi kan det här och kan tack vare vår spetskompetens även pressa priserna.

Modern teknik

Tack vare den programvara som utvecklats för oss kan vi genomföra översättningar inom affärsområden som administration och bokföring på ett mycket effektivt sätt. Det sänker kostnaderna och gynnar er som kund rent ekonomiskt och tidsmässigt.

Fyll i formuläret eller skicka ett e-postmeddelande med era tyska texter. Beroende på textens omfång varierar givetvis leveranstiden men en mindre text (mindre än en A4-sida) kan oftast översättas till franska och levereras redan samma dag (beroende på när offertbegäran kommit in).

Från administration till zoologi

Översättningsbyrån Snabböversättare arbetar uteslutande med översättare som har franska som modersmål. Från vårt kontor i Paris samarbetar vi även med ett stort team specialister på olika ämnesområden.

Vi har interna juridiska översättare, men även experter på avtal och kontrakt för områdena: sport, politik, historia, litteratur, forskning och vetenskap, filosofi, gastronomi och turism.

Varmt välkomna att kontakta oss för mer information. Samtliga kontaktuppgifter finns på sidan: Kontakt.

2016-07-06T09:28:54.1045215Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.