Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Kombinerad tysk och brittisk flagga

Vi erbjuder professionella översättningar från tyska till engelska. Skicka era texter till oss så återkommer vi med ett prisvärt erbjudande!

Översättningsbyrå tyska – engelska

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder professionella översättningar från tyska till engelska. Oavsett typ av dokument och oberoende av textmängd så kan vi hjälpa er!

Vi är den snabbast växande översättningsbyrån i Europa idag och våra översättare har alltid målspråket som modersmål och är väl insatta i det språkbruk, den språkkultur och den terminologi som gäller.

Tysk–engelska översättningar av högsta kvalitet

Hög kvalitet, konkurrenskraftiga priser och kort leveranstid är något som kännetecknar oss som tysk-engelsk översättningstjänst. Vi har god renommé på marknaden och utökar verksamheten i flera länder just nu.

Vårt vinnande koncept bygger på en effektiv organisation och ett stort globaltnätverk av kvalificerade översättare, däribland tysk-engelska översättare.

Offerterbjudande

Vill ni veta vad en tysk-engelsk översättning skulle kosta? Fyll i formuläret eller mejla de textfiler ni vill ha översatta till oss. Någon av våra Project Managers (PM) kontrollerar underlaget och vilken översättare som passar bäst för ert uppdrag.

Vi kontaktar er så fort som möjligt (oftast samma dag) med ett skräddarsytt offerterbjudande. Vi utgår från ett ordpris på SEK 1,50 för språkkombinationen tyska-engelska. Slutkostnaden varierar beroende på behov och önskemål.

Kontakta oss

Har ni funderingar och frågor kan ni ringa 08-58 09 78 77 så svarar någon av våra projektledare på era frågor och hjälper er vidare i processen! Varmt välkomna att ringa redan idag!

2016-05-19T11:34:06.5430463Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 43 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.