Projektledare vid dator.

Prisvärda översättningar från tyska till danska. Mejla era texter till oss så återkommer vi med ett förmånligt offerterbjudande!

Översättningar från tyska till danska

Översättningsbyrån Snabböversättare har tillgång till ett omfattande nätverk av danska översättare med målspråket som sitt modersmål.

Vi har översatt fler än 484 000 projekt åt våra klienter fram till 2019-09-12.

Vi översätter dagligen olika texter inom områden som: litteratur och kultur, sport, turism, historia, EU och politik, media och journalistik samt bilindustri.

Lokalisering i Danmark

Kostnadseffektiva arbetsrutiner, bra kommunikation och spetskompetens är några av de anledningar till att vi är den snabbast växande översättningsbyrån i Europa idag. Något annat som stärker vår globala marknadsposition är kunskapen om lokalisering.

Med det avses lokala faktorer som spelar in i en översättning. Det kan vara: olika dialekter, kulturella influenser och varierande terminologi inom olika områden.

Offerterbjudande

Begär en offert för en översättning av era texter genom att skicka era textfiler till oss. Vi analyserar texterna, går igenom projektet med den utvalde översättaren och återkommer sedan med ett skräddarsytt erbjudande som ni får ta ställning till.

Kontakt

Bli en av våra nöjda kunder ni också! Ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer och tar fram den projektlösning som passar er bäst!

2016-07-05T12:25:46.0903731Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.